top of page
poppenstee repareert uw oude pop

REPARATIE

Bij de Poppenstee is het mogelijk uw oude poppen of beelden te laten repareren. Wij kunnen de elastieken, ogen en pruik vervangen. Gebroken onderdelen lijmen of vervangen.. Zo wordt uw oude speelpop of beeld weer netjes, zodat ze niet in de kast verstopt hoeft te blijven.

 

U kunt mij altijd een foto sturen via amy@poppenstee.nl van het object of even langs komen, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

MATERIALEN

Styroporkoppen

Koppen maten 1, 2, 4. - € 2,15 per stuk

​Verschillende maten Styropor basis kopvormen maken het eenvoudiger symetrisch te modeleren. Er kan in dunne lagen klei opgezet worden waardoor de klei minder snel scheurt en makkelijk te repareren is. Het uiteindelijke gewicht blijft laag waardloor de kop niet top zwaar is. De koppen hebben wij in 3 maten.

Styropor sets handen/voeten

Handen en voeten sets maat 1, 2 - € 2,15 per stuk

​Verschillende maten Styropor sets handen en voeten maken het eenvoudiger symetrisch te modeleren. Er kan in dunne lagen klei opgezet worden waardoor de klei minder snel scheurt en makkelijk te repareren is. Handen en voeten sets in 2 maten.

Ogen

Poppenogen - € 21,50 per paar / figuren ogen - € 27,50 per paar

​Wij hebben verschillende maten en kleuren poppen ogen op voorraad. Voornamelijk glas geblazen zoals figuren ogen met vershillende schakeringen in de iris of poppenogen met de karakterisitieke spaakvormige lijntjes in de iris.

Knopen

Knoopjes - € 0,10 per stuk

​Onze miniatuur kunststof knoopjes zijn leverbaar in 16 verschillende kleuren in 4, 5, 6 en 8 mm. De knoopjes zijn zeer geschikt voor poppenkleding, beren/knuffelkleding, barbiekleding, miniatuur en poppenhuis kleding.

REPARATIE via poppenstee
reparatie beeld via poppenstee
poppenstee voor reparatie speelpop
mail poppenstee
't Vaartje 14  •  5165 NB  Waspik  •  Netherlands  •  +31 (0)416-312134
Poppenstee Amy van Boxtel Waspik
bottom of page